maanantai 13. toukokuuta 2013

Boxweiler

Ikä: 8kk
Paino: 29kg
Säkä: 60cm


Päivittelen tässä ihan muuten vaan kuvia tänne, mitään erikoisempaa kerrottavaa koiran elämästä ei taida tähän hätään olla!

Kepalla nyrjähti tuossa muutama viikko takaperin jalka jota on pitänyt varoa nyt huolella, se on aina päässyt kipeytymään uudestaan kun liian aikasin päästetty ulos riehumaan.
Nyt jalka hiljalleen alkaa voimaan paremmin ja uskallettiin jo päästää naapurin Nellin kanssa leikkimään metsään!
Jo toinen sakemanni kaveri Keijolla, molemmista Kepa yrittää itselleen tyttöystävää kehitellä, varsinkin Heidiä Keijo pussailee kovin poskelle ja väliin yrittää selkään hypätä x) Vanhan rouvan arvollehan se ei sovi että keskenkasvuset penikat yrittää heilastella~ 
Nelli tuntuu Keijolle olevan toistaiseksi se pelkkä ystävä, mutta sehän on hyvä vaan, koirat keskittyy enemmän siihen leikkimisosuuteen sitten!
                                      

Tottakai lämpimällä säällä otetaan mutakylvyt, Nelli varsinkin veti ihan mahan alusia pitkin :D

Hurrdurr piski!


Keppihippa


Hyvä rakennekuva tuli ikuistetuksi

 Puunsäleitä hampaissa x)


 Kissatkin uskaltautuu pihalle ihmettelemään maaliman menoja kun säät lämpenee
(Kuvassa etualalla Igor ja taustalla Kauna) Jos vaikka joku kuuma narttu sattuisi ohi kävelemään, on hyvä pitää flirtti-ilme päällä!


 Valkovuokkoja mäenlaellaa~ oooooo

 Kauna on Keijon paras kissakaveri. Kun Keijo oli vielä Kaunan mitoissa ja vähän siitä isompi niin Kaunan mieleen oli Kepan kanssa painiminen. Nykyään se ei ole niin tasaväkistä eikä miellyttävää vaikka Kepa kovin välillä haluaisikin painia. Keijo tyytyy kyllä kuonollaan kissoja puskemaan kun se haluaa leikkiä. Kaunaa jos ei huvita niin koiran poski pääsee kissan tassuun venytykseen :D

 Kepa pitää huolen että kissat pysyy pihapiirissä. Ei ne kauas lähekään, mutta Kauna saattaa mennä naapurioville asti, jonka jälkeen Keijo käy noutamassa kissan kotiin kun sanotaan "Hae kissa kotiin!"
Keijo alkaa hyppiä tasajalkaa kissan vieressä ja läimii tassuja maahan jonka jälkeen kissat näkee parhaaksi mennä suosiolla vaan sisälle ettei retardinaama innostu.

 Pallohullu koira ♥

 Keijo pakeni lämpöä maakuoppaan, mistä se ensin kaivo esiin hieman kosteata multaa. Pesuun päästiin taas kerran! Rakenne alkaa massiivisemmaksi kehittyä ja rottweilerin piirteitä tulee aina vain enemmän!
___________________________________________

Toisena päivänä hellettä paettiinkin kehittelemällä Keijolle pulikointiallas entisen kaninhäkin pohjasta!
Aluksi Keijo arasteli vettä, mutta nameilla houkuttelu sai sen pistämään tassun altaaseen ja hurjien kehujen saattelemana oli kohta koko piski räpiköimässä!
 Vesi ei kauaa kirkkaana pysynytkään!
 Pallo pääsi mukaan vesileikkiin


 Uivat kädet oli jännä juttu! Ja tottakai vasta käännetyssä multasessa maassa piti päästä rymyämään...


Pallo meni paskaseksi :CTähän loppukevennykseksi; Mishalla alko ensimmäiset kiimat eikä sitä vielä ole leikattu. Huvittavaa siitä tekee sen että Misha ei hyväksy Kaunaa tai Igoria heilakseen... Mutta.