keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Joulumieltä osa 1


Ikä: 3kk 3vko
Paino: 15,3kg
Säkä: 46cm

Joo joo, joulu meni jo ja tämä on vasta ensimmäinen osa!
Ei välitetä siitä, osa kuvista jäi pohjoiseen porukoille joten niitä tuskin näkee vähään aikaan!

Tosiaan käytiin Kainuussa Hyrynsalmella viettämässä joulua Keijon ja Iian kanssa mun kotopuolella. Iskä ja äiskä sekä veli ihastu Keijoon hurjasti, vaikka heti kotiutumisen jälkeen pyöräytettiin paskat keskelle kodinhoitohuoneen lattiaa :)
Se olikin viimenen, sillä Keijosta on kehkeytynyt tosissaan sisäsiisti koira jos ei liian kauan anna pidättää! Ylpee tosta kakarasta saa olla, se pidättää yöt nykyään helpostikin yli ja pyytää päästä ite ulos. Oon sen tainnu mainitakin mutta kun tuo käytös paranee kokoajan!

Automatka meni hyvin, välillä käytiin kuset ja paskat vääntämässä ja autossa juotiin vettä. Mitään traumoja ei syntyny ja Keijo hamuaa nykyään aina kun mahollista autoon :D

Harmi kun ei ole nyt kaikkia kuvia saatavilla, mulla ois näytettäväksi kuinka Keijo itse löysi oman joululahjapakettinsa ja alotti avaamaan sitä ilman kehotuksia ja kuinka Keijo yrittää saada Joulupukin parran naskaleihinsa.Sen sijaan esittelen kaikkea sattumanvaraista mitä kännykän uumenista löytyi:

Matkan alkutaipaleilla, Keijo ja sen upea lainaprinsessatakki! ♥
(Kouvolassa kuvattu)
Hyryllä Keijon kanssa lähettiin lenkille tuo takki päällä. Ensin koira istahtaa portaille, kun Keijo ei mikään himourheilija halua olla eikä kylmä ilmakaan miellyttäny.
No matkaa piti jatkaa, päästiin pihalla autojen luo ja autoon ois pitäny muka päästä.
Tielle kun päästiin, Keijo olisi halunnu joka pihalle mennä, varsinkin jos jollakin oli auto käynnissä.
Päästiin muutaman kymmenen metrin päähän, jonka jälkeen Keijo alko hyppimään vasten ja lopuksi se riisui ite takkinsa ja päätti että nyt kotiin..
Että sellainen lenkkikaveri, itsekun olin niin innossani siitä kirpsakasta ilmasta!

Matkamies (Kouvola)

Keijo on oppinu saunomaan, tässä ollaan joulusaunassa Hyrynsalmella. Keijon ukki ei tykänny kun koiria kuljetetaan paikkaan missä ihmiset peseytyy >8D
Jos joku tästä nyt huolestuu "se saa lämpöhalvauksen!!" niin ei kannata huolestua, koiralla on vettä tarjolla ja se ajetaan saunasta jos alkaa läähättämään ;)

Keijo jouluaattona

Keijo jouluaattona jälleen. Komealle pojalle komea rusetti ♥

Ällöt ♥ ja mahtimuokkaukset ♥

Veljen emäntä kuvasi iPadillään :D


Sitten vielä mainitsen, että Keijo kävi eilen leikkauksessa, saatiin Kouvolassa leikattua samalle päivälle silmä kun aloin hintoja ja aikoja kyselemään.
Kirjotan blogipätkän heti kun saadaan tarkkailtua vielä vähän tuota silmän tilaa. Leikkaus kuitenkin onnistui ja Keijo voi mainiosti! Hölmö vain kattoa kun on tottunu siihen palluraan naamassa ja nyt sitä ei ole :)
Kuvassa näyttää kuin kirsikkasilmä olisi vieläkin utta tuo on väärä silmä ja tuo on vilkkuluomi :D
Sitten loppukevennykseksi videonpätkää, jossa on sattmuanvaraisia pätkiä kännykästä.
Voisin mainita vielä että Keijo tosiaan totuteltiin uutena vuotena raketteihin, sillä niistä ei päästy eroon, koska joka naapuri paukutteli yhtäsoittoa heti klo 18 eteenpäin.
Tekniikkana käytettiin välillä vanhemman koiran tukea, joka ei hätkähdä raketteja, sekä nakkeja, joista annettiin palasia aina sitä mukaa kun pamahdus kävi.
Näin pyrittiin luomaan kiva kokemus kun kuuluu pauke. 

2 kommenttia:

 1. Keijo on niin söpö!! <3 Haluisin nähdä sen! Joskus jos ajellaan sinne päin, pitää kyllä tehdä pika visiitti. Tuli muuten mieleen, että Leican yksi harvoista kavereista on amerikanbulldog.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmotelkaahan kun ootte täällä päin liikkeellä niin yritetään nähdä samalla! :D
   Millanen kaveri se ambull on tai minkätyyppisiä näin livenä nähneen näkökulmasta? Mä en tiiä niistä juuri muuta kuin mitä netistä on voinu rotuominaisuuksia lukea :o Keijon jokerirotu 8D

   Poista