lauantai 3. marraskuuta 2012

Keijo

Siinä se nyt on
Keijo!

Pitkän etsinnän jälkeen löytyi pentue joka vastaa omaa näkemystäni "täydellisestä" koirasta. Koirasta löytyy eniten bokseria, jonka ominaisuuksiin kuuluvat leikkimielisyys ja helppo koulutettavuus, sekä rottweileriä, jolla saa fyysisiä ominaisuuksia parempaan suuntaan ja luonteeseen tulisi lempeyttä. Lisäksi pennusta löytyy amerikan bulldoggia vielä rikastamaan geenejä.
Tietenkin kaikki on arpapeliä mitkä ominaisuudet muksu on perinyt, mutta ei tämä sekotus kovin pieleen voi mennä!

Sukupuu hahmotelma, kuvien koirat eivät ole alkuperäisiä vaan googlesta pöllittyjä kuvia havainnollistamaan karttaa:


Kun pnetue löytyi netin kautta, alko kova työ selvittämään miten rahatilanne antaa koiralle myötä ja siitähän se stressin pukkasi. Kun kaikki oli selvää ja koiran pitäminen ei tule rahallisesti ongelmaksi, aloin soitella pentueen kotiin mutta vastausta ei tullut. Muutaman päivän odottelun jälkeen aloin taas katselemaan koirailmoituksia, koiraa varten kaikki oli valmista ja muksu oli toivottu kotiin mutta mieleistä koiraa ei tullut vastaan. Useaan paikkaan laitoin kyselyjä mutta mikään ei miellyttänyt, bokseripohjainen koira oli niin pinttyny mieleen etten alkanut kyselemään sen enempää muista pennuista. Iialle olisi kelvannu useampikin vastaan tullut.
Sitten muutama päivä sitten tuli puhelu, tunnistimpa heti numeron kun olin pommittanu kyseistä numeroa urakalla ja laittanu viestiä pentukyselystä.
Kaikki pennut oli menny, mutta yksi varaajista oli perunu urospennun sen kirsikkasilmän vuoksi. Halusin kuulla lääkärin lausunnon ensin pojan silmästä mikä sen kohtalo on ennen kuin tehtiin päätöstä onko tämä meidän pentu. 
Silmälääkäri oli todennut ettei silmä vaivaa koiraa ja se mahdollisesti katoaa iän myötä kun pää mallautuu muotoonsa tai jopa aiemmin. Voi toki olla ettei se laskeudukaan ja jos se alkaa tulehtumaan tai häiritsemään voidaan kirsikkasilmä tikata paikalleen.
Vaiva ei kuitenkaan ole koiralle vaiva joten päätimme että tässä se nyt on! Jos kyse olisi ollut rakenteellisesta kehityshäiriöstä, joka tuottaa koiralle kipuja tai vie jatkuvaan eläinlääkärissä käyntiin niin sinne olisi jäänyt.Keijo on nyt ollut meillä 2 päivää ja muksu on osottautunut harvinaisen siistiksi ja kunnolliseksi muksuksi! Koko tämän aikana vain 2 pissaa on tullut sisälle ja kaikki muut tarpeet ulos, tosin naapureiden pihalle melko mielellään :D
Muksu ei myöskään hauku juurikaan, pieniä mörähdyksiä kuulu kun Keijo yritti saada kissaa leikkiin mukaan. Kissoista puheen ollen, jopa Igor ottaa pojan hyvin vastaan. Alkuun oli pientä sähinää jos liian lähelle epäkoiramainen naama työnnetään, mutta nyt Igor seurailee ja tulee haistelemaan Keijoa. Kauna taas antaa Keijon pemuta sen päällä :D
Pitäisi tässä joku kerta kuvata kun muksut peuhaa keskenään.


Pihalla ollaan nyt paljon pyöritty, paljon kehuja aina kun poika tulee takaisin luokse ja tarpeitten yhteydessä paljon kehuja ja leikkimistä!


Keijo taisteli nokkosta vastaan. Nokkonen voitti mutta Keijoa ei haitannu kuin pari sekuntia ja meno jatkuu!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti