lauantai 1. joulukuuta 2012

Lapsi kasvaa vain

Paino tänään: 9,4kg
Säkä tänään: 36cm
Ikä: 11 vko 4pv


Lapsi kasvaa niin hurjaa vauhtia että kaulapannatkin vaihtuu tuon tuosta! Viimesin tilattiin ulkomailta joka näkyykin Keijon uusissa kuvissa. Lössykkäkoiraan hieman katu-uskottavuutta!


Sen tassunjäljet pihalla sekottuu naapurin sakemannin jälkiin ja on vaikea sanoa kummat on kumman kun nuo sen tolpat on niin massiiviset!

Se siitä Keijon ulkonäön hehkutuksesta!

Tässä olen valitellut Keijon itkuhuutoraivareita mutta nyt niistä ei tartte enää huolehtia, poika on oppinut lopussaan olemaan rauhallisesti yksin jäädessään ja minäkin olen saanu nukuttua eikä korvatulppia tarvinnut ostaa. Itkua kitistellään välillä arestiin joutumisen johdosta jonne se joutuu jos se jatkaa Kaunan kiusuuta kieltojen jälkeenkin. Keijon leikit Kaunan kanssa alkaa mennä siihen pisteeseen että koira kantelee kissaa hännästä ja kissa itkee. En ymmärrä tuota Kaunan meininkiä, se näyttäs oikein syöttävän ittesä Keijolle, menee paikkoihin missä Keijo on ja jää painimaan ja sitten itketään. Ilmeisesti Kaunan mielestä Keijo on hyvä painikaveri mutta se menee välillä liian pitkälle ja sitten pääsee itku. Oli miten oli, täällä Keijoa on kielletty retuuttamasta Kaunaa vaikka Kauna ite sitä haluaisikin, sillä tuosta koirasta tulee vielä niin iso ja köntys että siinä voi vahinkoja sattua. Keijoa on käsketty päästämään irti kissasta jonka se tekeekin aina käskyn kuullessa ja kutsuttu luokse. Välillä se tulee ja välillä ei mutta ollaan pyritty siihen että luoksetulon jälkeen se saa palkinnoksi leikitystä ja kehuja. Välillä Keijo kuitenkin tuntuu olevan sitä mieltä että kissa on kivempi vinkulelu ja jättää tulematta jonka jälkeen jäähypaikka odottaakin. Pikkupaineihin ei olla puututtu koska kuitenkin molemmat tuntuu siitä pitävän mutta jos Kauna alkaa vinkumaan niin siinä kohtaa tulee kielto Keijolle.
Keijolle ostettiin tollanen lapsiportti eteisen ja olohuoneen väliin jonka toiselle puolen se joutuu eroon kaikista kavereistaan jos se ei lopeta kun käsketään. Se kans toimii eristyksenä että Keijo viettäs yksinollessaan aikaa muualla kuin olohuoneessa, koska Keijo on osottanu mielenkiintoa sähköjohtoja kohtaan ja niitä on siellä ruhtinaallisesti!

väliaikakuvia:


Keijon sisäsiisteydestä voisin mainita sen verran että poika on oppinut pyytämään ulospääsyä menemällä ulko-ovelle ja monesti pällyillen Iia tai mua että josko pääsis tarpeille. En ole kauheesti ottanu oppia koirakoulutusneuvoista joissa kehotetaan koira opettelemaan tekemään sanomalehelle. Keijoa ei olla ikinä kehuttu minkäänlaisesta sisälle tekemisestä vaan se viedään heti ulos jos näin käy. Keijo jos on sisälle tehny niin sillä tuntuu olevan 2 pääpaikkaa mihin sitä tulee ja siellä on sanomalehdet oltava. Koko eteisen lattia tosin on peitelty, mutta yleesä niitä ei tartte siivota kuin portin luota ja ulko-oven edestä.
Koiraoppaissa myös sanotaan ettei koiraa pitäisi kieltää jos se tekee sisälle tarpeet. Minä olen kyllä kieltänyt jos Keijo sillä hetkellä tekee tarpeet. Sanotaan että koira oppis pelkäämään tarpeitten tekoa ulkonakin jos kieltää mutta uskon ettei niin käy koska Keijo saa kehuja ja jos herkut on mukana (useimmiten kyllä on kun takin taskut täynnä nameja)  niin lisäpalkkiota teoista. Keijo kans tietää tämän koska se juoksee usein mun luo ilosena ja toiveekkaana herkuista.
Joskus pissat tulee naapureiden oven eteen jollon kehut jää antamatta, luultavasti se oppii ajallaan ja ohjaistuksella minne sitä pitäisi tehä ja mistä saa parhaat palkat.Keijo on maaliman laiskin koira...
Ulos mennessä kun itte seisoskelee jo ulkona niin Keijo tillottaa takasin naama kurtulla et "Onko pakko jos ei haluu..?". Se siis tekee sitä suht lämpösilläkin ilmoilla eikä sitä huvittas lenkillekään lähteä. Sen mielestä on ihan tyhmää kun kytketään hihnaan eikä ite saa päättää minne mennään. Kun tajutaan että ollaan kotiin päin menossa niin sitten vedetään että päästäs kotiin mahollisimman äkkiä! Iiallehan tämä on sopinu mainiostai, sillä se ois halunu mopsin joka saa astmakohtauksen heti kun talo ois kierretty ympäri. x) Onneksi Iia luopu mopsihaaveista kun se ymmärsi niiden terveydenlaidan.
Palaan takaisin vielä tähän ulos lähtöön! Nyt kun lunta satoi maahan niin Keijon mieli on muuttunu ulkonaolemisesta täysin! Ensimmäisenä lumipäivänä se hyppi ulko-ovea vasten että "NYT SINNE PIHALLE!" ja sitten sukellus lumeen!Myyräkoira ♥

Tähän loppuun vielä Keijon lelukokoelmasta

Tästä puuttuu vielä Ikea-jalkapallo ja solmuköysi. NöfNöffin Keijo sai eilen naapurin Hildalta ja mieleiseksi on osottautunu, sitä pitää kannella vähän joka paikkaan ja röhkytyttää. Keijo ite kekai hakea pullopussista itelleen muovipullon :D2 kommenttia:

  1. Hellanlestas, kun on sulonen ruttukasa <33
    Mikä Keijolla on vasemmassa silmässä?

    VastaaPoista
  2. Se on yks sydämmensulattajaruttunaama! <3 Keijolla on kirsikkasilmä siinä, se ei vaivaa sen menoa eikä se ite tiedosta sen vaivaa mut se voi herkästi tulehtua jonka vuoksi sitä pitää tarkkailla siitä. Voi olla että vanhempana sen silmä pitää operoida mut voi olla että pojan kasvaessa se korjautuu itekseenkin :)

    VastaaPoista